Evenement: 

Titel:
Inschrijving NCK
Wanneer:
24.06.2018 
Waar:
Café de Hete Brij - Zwolle

Omschrijving

Beste GG'ers, Pfantzerwagens, kanonnen en hardrijders!

Evenals in de vorige jaren willen wij aan de start verschijnen van het NCK.
De afgelopen jaren zijn een groot succes geweest! Een leuke voorbereiding, leuke en fanatieke trainingen en als klap op de vuurpijl een mooi event op de dag van het NCK met een mooie afsluiting in de Zwolse binnenstad!
Na het NCK hebben meerdere mensen aangegeven zeker volgend jaar (weer) mee te willen doen. Ook hebben wij wederom enkele wensen, tips etc gekregen voor de organisatie van 2018. Hiermee hebben wij in de voorbereiding voor 2018 rekening gehouden.

Bij deze de inschrijving voor het NCK met uiterste inschrijfdatum van 24 juni.
De eerste drie dinsdagen van juli zijn er gerichte trainingen voor het NCK waaraan iedereen die zich heeft ingeschreven kan meedoen. Na deze drie trainingen maken wij de selecties van de teams (inclusief reserves). Het lijkt ons daarnaast eveneens leuk met zoveel mogelijk NCK’ers te verschijnen op de Zwolse tijdritcompetitie. 
Na de bouwvak zijn er nog 4 trainingen waar specifiek met de teams (inclusief reserves) getraind wordt. Na deze trainingen wordt besloten wie de reserves zijn en wie de rijders (afhankelijk van vorm, e.d.).

We proberen er uiteraard weer zo gesoigneerd mogelijk bij te fietsen. Probeer dus naast je GazGas-outfit een druppelhelm, tijdritstuur en tijdritfiets te regelen. 

Daarnaast zorg voor mooie gladde ingevette beentjes, haartjes in de lak en esthetisch verantwoorde bijzaken. Hiervoor kun je met vragen overigens altijd bij Martijn Mul (aka onze GazGas Sagan) terecht.  

Tot snel op de fiets!

PS; niet mee als tijdrijder, maar wel leuke dag met de vereniging? Laat het dan ook even weten en schrijf je in, bijvoorbeeld als ploegleider, toeschouwer in de volgauto, fotograaf e.d.


Met vriendelijke groet,

Steven Handstede

 

Locatie informatie:

kaart
kaart
Locatie:
Café de Hete Brij
Straat:
Nieuwe Markt 9
Postcode:
8011 PE
Stad:
Zwolle

Ingeschreven leden:

 1. Jeroen van D.
 2. Steven H.
 3. Martijn M.
 4. Thomas B.
 5. Edwin R.
 6. Jaap I
 7. Freek N.
 8. Jasper A.
 9. Jelte C.
 10. Karin K.
 11. Manuela L.
 12. Willianne van B.
 13. Martijn G.
 14. Vincent C.
 15. Liesbeth K.
 16. Frederik B.
 17. Tijs K.
 18. Hendrikus H.
 19. Jolein B.
Om je in te schrijven moet je zijn ingelogd. Geen lid maar toch een keer kennis maken met GazGas? Stuur een mail naar info@gazgas.nl of geef hier onder aan dat je mee gaat!

Reacties   

#1 Jaap I 31-05-2018 10:47
Ik houd me aanbevolen voor een reserve plekkie (kan maar bij weinig trainingen zijn)
Kom sowieso supporteren. Mooi Gaz gas dagje van maken!

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

#wvGazGas#wvGazGas