Evenement: 

Titel:
MTB Weekend 2019
Wanneer:
01.12.2018 
Waar:
Café de Hete Brij - Zwolle

Omschrijving

Moddervreters, boomstronkenspringers, bladvegers en andere GazGassers,

 

Het wegseizoen 2018 ligt, met vele mooie hoogtepunten, helaas al weer achter ons. Het wekelijks uurtje spinnen op maandagavond is een mooie opvulling maar natuurlijk bij lange na niet genoeg om de leegte te vullen die dit achterlaat.

 

Er is gebleken dat er steeds meer mensen zijn die ontdekken dat 'crossen door de bossen' een prachtig alternatief is voor 'rellen op de dellen'. De crosser of MTB pakken is leuk, uitdagend en een supergoede manier om straks weer fit de winter uit te komen. En dat willen we natuurlijk allemaal :-)

 

Alle reden dus om vanuit de club een mooi weekendje afzien en genieten in het bos te organiseren. Bij deze daarom de uitnodiging voor het tweede GazGas MTB weekend.

 

In het weekend van 18-20 januari 2019 gaan we in de regio Arnhem (https://www.hotelarnhem.nl/arrangementen/iets-met-de-fiets-arrangement) de lokale omgeving en routes verkennen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus we hopen op een grote opkomst. Ook mensen met een crosser zijn natuurlijk van harte welkom. Ten aanzien van de kosten schatten we dat dit volledig verzorgt ongeveer 150 euro pp zal kosten inclusief ontbijt en diner. Definief bedrag is afhankelijk van aantal aanmeldingen.

 

Meldt je snel aan! Dit kan tot 1 december december. Op de ALV zullen we een kleine toelichting geven en eventuele vragen beantwoorden.

 

Niet denken, maar doen!

  

Groeten,

 

René en Steven

 

 

Locatie informatie:

kaart
kaart
Locatie:
Café de Hete Brij
Straat:
Nieuwe Markt 9
Postcode:
8011 PE
Stad:
Zwolle

Ingeschreven leden:

  1. René van der M
  2. Steven H.
  3. Martin D.
  4. Inge B.
Om je in te schrijven moet je zijn ingelogd. Geen lid maar toch een keer kennis maken met GazGas? Stuur een mail naar info@gazgas.nl of geef hier onder aan dat je mee gaat!

Reacties   

#2 René van der M 27-10-2018 19:29
Haha mooi, je kan altijd weer na de wedstrijd terug komen.
#1 Jelte C. 24-10-2018 12:21
Ik ga in ieder geval 1 dag (zaterdag) mee, maar ben van plan om 's avonds terug te rijden naar Zwolle voor PEC-Feyenoord. Mocht de organisatie van het MTB-weekend hier rekening mee kunnen houden, door bv PEC op groot scherm uit te zenden dan zal ik die keuze heroverwegen :-).

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

#wvGazGas#wvGazGas