Evenement: 

Titel:
Voorjaarsweekend 2018
Wanneer:
21.01.2018 
Waar:
Café de Hete Brij - Zwolle

Omschrijving

Beste GazGassers,

 

Ja ja, het immens populaire GazGas-voorjaarsweekend zit er weer aan te komen. Een GazGas-evenement dat elk jaar weer garant staat voor de stijging van menig testosteron-spiegel, en niet alleen bij die van de mannen…, een hoop sportiviteit, gezelligheid, maagzweren en stijging van de omzet van de lokale spijslokalen en supermarkt. Veel kilometers en hopelijk veel hoogtemeters, veel eten, veel bier en wijn, veel fiets’proat’(jes), veel lekke banden en gebroken kettingen. Wij hebben er weer zin in!

 

Locatie:

De voorjaarsweekend-commissie heeft voor dit jaar al een aantal locaties in gedachte, zoals de Eifel (Duitsland) of dezelfde omgeving als het najaarsweekend (België). Hieronder meer daarover.

 

Inschrijven:

Om de ‘kaartverkoop’ dit jaar niet weer te laten verlopen als een kaartverkoop voor een concert van Justin Bieber en er mensen naast de pot pissen, pakken we het dit jaar iets anders aan. Zoals aangegeven op o.a. de site van GazGas is al bekend wanneer het voorjaarsweekend plaatsvindt (20-22 april), maar de locatie wordt nog nader bepaald. De reden hiervoor is dat de club dit jaar weer ontzettend gegroeid is en het daardoor steeds moeilijker wordt om van te voren al een huisje vast te leggen. Dit gaan we dit jaar doen afhankelijk van het aantal leden dat zich inschrijft.

De start van de inschrijving is op 1 januari en eindigt op 21 januari. 3 weken de tijd om na te gaan of je er bij kan en wil zijn.

 

De kosten:

120 euro p.p. Je krijgt hiervoor o.a. 2 overnachtingen, 2 maal ontbijt, 1x pastamaaltijd op vrijdag, 1x uiteten op de zaterdagavond, drank en eindschoonmaak. Exclusief kosten vervoer. Wat over is zal na afloop worden teruggestort. Hoe de kosten betaald moeten worden, wordt t.z.t. bekend gemaakt.

 

Als je vragen hebt over het voorjaarsweekend? Stuur een mail naar info@gazgas.nl

 

Tot op het voorjaarsweekend!

 

De voorjaarsweekend commissie,

 

Martijn en Maurice

 

Locatie informatie:

kaart
kaart
Locatie:
Café de Hete Brij
Straat:
Nieuwe Markt 9
Postcode:
8011 PE
Stad:
Zwolle

Ingeschreven leden:

 1. Jelte C.
 2. Vincent C.
 3. Martin L.
 4. Wilfred V.
 5. Martin D.
 6. Eric A.
 7. Maurice van den B.
 8. Martijn M.
 9. Jaap I
 10. Alwin H.
 11. Jeroen van D.
 12. Berry T.
 13. Robbie W.
 14. Hjalmar K.
 15. Thomas B.
 16. Jasper B.
 17. Jasper A.
 18. Jos K.
 19. Tijs K.
 20. Freek N.
 21. Caspar van O.
Om je in te schrijven moet je zijn ingelogd. Geen lid maar toch een keer kennis maken met GazGas? Stuur een mail naar info@gazgas.nl of geef hier onder aan dat je mee gaat!

Reacties   

#1 Berend Feldbrugge 21-01-2018 22:41
Oi, ik ben ff m'n inloggegevens kwijt, maar ik wil graag mee met het weekend! Kan ik me via deze weg nog inschrijven?(a)

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

#wvGazGas#wvGazGas