Nieuwsbrief november

 

 

 

Beste GG’er,

 

In deze nieuwsbrief hebben we weer een aantal nieuwtjes, evenementen en ontwikkelingen op een rij gezet. Mede dankzij de enthousiaste inspanningen van de commissies en diverse leden!

 

1) Nieuwe leden

We heten Willeke Knol van harte welkom bij de vereniging. Veel mooie kilometers gewenst!

 

2) Lief en leed

GG’ers Klaas Jan Arkema en Willeke Knol zijn onlangs in het huwelijksbootje gestapt. Namens het bestuur van harte gefeliciteerd en een mooie toekomst gewenst samen!

 

3) Aanvang trainingen

I.v.m. de winterperiode beginnen de trainingen op de weg op dinsdag 27 maart 2018 om 18:30u. In de maanden mei, juni, juli en augustus starten de trainingen om 19:00u. Zoals gebruikelijk trainen we tot het najaarsweekend in oktober.

 

4) Najaarsweekend 2017

Het najaarsweekend was weer een gezellig, fanatiek en daarmee zeer geslaagd weekend. 18 GG’ers hebben op de zaterdag en zondag twee schitterende, door Berry gemaakte, routes gereden. Insteek was om zoveel mogelijk hoogtemeters te maken in zo min mogelijk kilometers. Zaterdagavond werd traditiegetrouw de bollentrui uitgereikt voor de meest opvallende, grappige, strijdlustige actie. Dit keer ging de trui naar de jongste GG’er Pelle Speet die ondanks diverse vermoeidheidhallucinaties bleef lachen en zondag weer vol in de aanval ging. Berry bedankt voor de mooie routes!

 

5) MTB / cyclocross zaterdag

De herfst en winter staan voor de deur. Tijd om de MTB of Cyclo-crosser tevoorschijn te halen en klaar te maken voor de modder. Uiteraard zal wv GazGas ook deze winter weer in de bossen zijn te vinden. Eric Arends heeft weer een mooi overzicht met activiteiten gemaakt. Wekelijks kan er worden ingeschreven voor regionale MTB-tocht. Schrijf je in wanneer je besluit om deel te nemen. Wanneer er geen tocht is rijden we een rondje in de omgeving Hattem op de zaterdagochtend. Klik HIER voor alle geplande tochten.

 

6) MTB / cyclocross zondag

Ook op de zondagen zal er een eigen route worden gereden in de omgeving Hattem, Wapenveld en Wezep. 09:00u vertrek vanaf de Hete Brij. Twee uurtjes buffelen en uiterlijk 11:30u weer terug in Zwolle. Inschrijven kan HIER.

 

7) Spinning

Ook deze winter is het weer mogelijk om op maandag van 19:00u – 20:00u, voor 1 euro per keer, te gaan spinnen bij onze sponsor Squash Zwolle. Adres: Dobbe 5 (Aalanden). De spinninglessen starten op maandag 30 oktober en maandag 19 maart 2018 is de laatste training van het seizoen. Er zijn kleedkamers aanwezig waar je je kan omkleden en kan douchen na afloop. Neem een handdoek en gevulde bidon mee. Kosten voor spinning worden in het voorjaar 2018 automatisch afgeschreven. M.i.v. dit seizoen zijn de lessen enigszins attractiever met ingebouwde apparatuur die de cycling prestaties kunnen meten. Download hiervoor de Body Bike App. Zeer de moeite waard dus om een of meerdere lessen bij te wonen. Schrijf je HIER in.

 

8) ALV

Noteer in je agenda de datum voor de ALV! Vrijdag 24 november om 19:30u in Café de Hete Brij (bovenzaal). Uiteraard kiezen we op deze avond ook weer de GazGasser van het jaar. Na Gerben Bremmer (2014), Vincent Moes (2015) en Tijs Knotnerus (2016) zal er nu iemand met de bokaal GG’er 2017 naar huis gaan. Uiteraard drinken we na afloop nog een paar borrels. In de volgende nieuwsbrief meer informatie over het programma. Inschrijven voor de ALV kan HIER.

 

Programma:

MTB tochten najaar 2017

 

MTB programma GazGas najaar 2017
   
za. 14 oktober 23e Stouwdam Herfstveldfietstoertocht Hattemerbroek
za. 21 oktober Eigen route bij Hattem  /  Emst   ???
za. 28 oktober Eper bossentocht
za. 4 november Rabo Veldtoertocht Nunspeet
za. 11 november Eigen route  /  Volkerwessels Holterberg ATB tocht (Nijverdal) ??
za. 18 november Rabo Swolsebostocht- Wapenveld
za. 25 november Veldtoertocht Heerde
za. 2 december Eigen route bij Hattem
za. 9 december Ermelose ATB tocht
zo. 10 december Roelofs Lemelerveld MTB d'Huez - Damsholte
za. 16 december Craft Hattems Mooiste
za. 23 december Eigen route bij Hattem
do. 28 december Eper Bossentocht
za. 30 december 29e Teluttci oudejaarsveldtoertocht Hattemerbroek

Voorjaarsweekend - de routes- update

Voorjaarsweekend - de routes

 

Het weekend is nabij en inmiddels zijn de routes uitgezet. Voor elke fietsdag is een andere richting gevonden, waarbij er alles aan gedaan is om de mooiste routes te vinden (zonder in de zandbak te komen). Uiteraard is er ook nog het nodige klimwerk in de route meegenomen.

 

Vrijdag: richting Burg Reuland & Duitsland

Route vrijdag: https://www.strava.com/routes/8572760

Route vrijdag, korte versie: https://www.strava.com/routes/8572909

Voor de mensen die nog een prijsje in hun strava kast willen hebben, zit in deze in de route

https://www.strava.com/segments/1180739

Met name voor de vrouwen zou een top tien notering voor iedereen haalbaar moeten zijn....

 

 

Zaterdag: richting La Roche

Net iets andere route dan de chouffe classic:

Route zaterdag 135km: https://www.strava.com/routes/8598539

Route zaterdag 90 km: https://www.strava.com/routes/8598555

 

Voor de echte klasbakken, Gazgas helden en mensen die zichzelf overschatten is er extra route gemaakt van 165 km. Deze route splitst met de route van 135 km na 100km, waarna je nog even een fraai lusje er bij aan kan doen.

Route zaterdag 165km: https://www.strava.com/routes/8645287

 

Zondag: richting Houffalize

Uitrijden met 1 echt klimmetje (in Houffalize)

Route zondag: https://www.strava.com/routes/8615137

De routes worden nog als GPX verspreid.

 

Kiekjes:

Aantal foto's van de vrijdag, dan we ondere ander op Rotheckberg, waar deze kiekjes zijn genomen.

 

 

En de zaterdag, komen we langs deze ....

Hel van salland, de route

Hel van Salland, de route.


Morgen is het zover, dan gaan we los over de klinkers. De definitieve route is vastgesteld en onderstaand de link.

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1944599

 

Voor de mensen met een garmin, het verzoek om de route te uploaden op je garmin. (via download rechtsboven kun je GPX downloaden).

 

En uiteraard weer een kiekje .... Dit maal uit de oude doos, de eerste keer dat we op deze strook stuiten in de voorbereiding van de hel van 2016......

  

 

HEL VAN SALLAND

 

Het staat weer op de agenda.... Wie is dit jaar de snelste op de klinkerstroken.

 

hel van salland

 

#wvGazGas#wvGazGas