Verslag Trainingsweekend Adenau

Het wielerseizoen zit er bijna op. Hoogste tijd dus voor een gezellig trainingsweekendje in Adenau om met een goede conditie de winter in te gaan! Het huisje in Adenau was ons 2 jaar terug zo goed bevallen dat we hier nogmaals heengingen. Buiten de riante afmetingen was het ook een plus dat het huisje aan het eind van een steile weg ligt, zodat tot het einde van iedere rit met een hoge hartslag gereden kon worden. Mart, Berry en Eric zijn vrijdagochtend die kant op gereden om alvast een route van 60 km met 4 mooie klimmetjes te rijden. Zij wisten dat het zaterdag zou regenen. ’s Avonds kwamen Maarten, Jonathan en Jeroen aan.

 

Zaterdagmorgen was het nogal regenachtig en moesten we toch aan de bak, omdat Gerard inmiddels ook gearriveerd was. Weeronline had voorspeld dat het in de loop van de morgen droog zou worden, dus daar vertrouwden we te onrechte op. Gerard had de route uitgestippeld, dus het was een aaneenrijging van zoveel mogelijk klimmetjes. De route werd iets ingekort en na 82 km met 2100 hm werd besloten dat er morgen nog een dag was om lekker te fietsen. De lokale kroeg werd nog even uitgetest en na een bord spaghetti werd het tijd om wat te relaxen en werden er snode plannen bedacht om te zorgen dat Gerard eens een keer niet als eerste bovenaan zou zijn.

 

 

Zondag was het gelukkig droog en hebben we ruim 80 km gefietst met de nodige klimmetjes en weer 2100 hm. Om 3 uur ’s middags startte de laatste etappe met de auto. Het was weer een gezellig weekendje!

 

REST VAN DE FOTOS IN HET FOTO ALBUM

#wvGazGas#wvGazGas