Nieuwsbrief november

 

 

 

Beste GG’er,

 

In deze nieuwsbrief hebben we weer een aantal nieuwtjes, evenementen en ontwikkelingen op een rij gezet. Mede dankzij de enthousiaste inspanningen van de commissies en diverse leden!

 

1) Nieuwe leden

We heten Willeke Knol van harte welkom bij de vereniging. Veel mooie kilometers gewenst!

 

2) Lief en leed

GG’ers Klaas Jan Arkema en Willeke Knol zijn onlangs in het huwelijksbootje gestapt. Namens het bestuur van harte gefeliciteerd en een mooie toekomst gewenst samen!

 

3) Aanvang trainingen

I.v.m. de winterperiode beginnen de trainingen op de weg op dinsdag 27 maart 2018 om 18:30u. In de maanden mei, juni, juli en augustus starten de trainingen om 19:00u. Zoals gebruikelijk trainen we tot het najaarsweekend in oktober.

 

4) Najaarsweekend 2017

Het najaarsweekend was weer een gezellig, fanatiek en daarmee zeer geslaagd weekend. 18 GG’ers hebben op de zaterdag en zondag twee schitterende, door Berry gemaakte, routes gereden. Insteek was om zoveel mogelijk hoogtemeters te maken in zo min mogelijk kilometers. Zaterdagavond werd traditiegetrouw de bollentrui uitgereikt voor de meest opvallende, grappige, strijdlustige actie. Dit keer ging de trui naar de jongste GG’er Pelle Speet die ondanks diverse vermoeidheidhallucinaties bleef lachen en zondag weer vol in de aanval ging. Berry bedankt voor de mooie routes!

 

5) MTB / cyclocross zaterdag

De herfst en winter staan voor de deur. Tijd om de MTB of Cyclo-crosser tevoorschijn te halen en klaar te maken voor de modder. Uiteraard zal wv GazGas ook deze winter weer in de bossen zijn te vinden. Eric Arends heeft weer een mooi overzicht met activiteiten gemaakt. Wekelijks kan er worden ingeschreven voor regionale MTB-tocht. Schrijf je in wanneer je besluit om deel te nemen. Wanneer er geen tocht is rijden we een rondje in de omgeving Hattem op de zaterdagochtend. Klik HIER voor alle geplande tochten.

 

6) MTB / cyclocross zondag

Ook op de zondagen zal er een eigen route worden gereden in de omgeving Hattem, Wapenveld en Wezep. 09:00u vertrek vanaf de Hete Brij. Twee uurtjes buffelen en uiterlijk 11:30u weer terug in Zwolle. Inschrijven kan HIER.

 

7) Spinning

Ook deze winter is het weer mogelijk om op maandag van 19:00u – 20:00u, voor 1 euro per keer, te gaan spinnen bij onze sponsor Squash Zwolle. Adres: Dobbe 5 (Aalanden). De spinninglessen starten op maandag 30 oktober en maandag 19 maart 2018 is de laatste training van het seizoen. Er zijn kleedkamers aanwezig waar je je kan omkleden en kan douchen na afloop. Neem een handdoek en gevulde bidon mee. Kosten voor spinning worden in het voorjaar 2018 automatisch afgeschreven. M.i.v. dit seizoen zijn de lessen enigszins attractiever met ingebouwde apparatuur die de cycling prestaties kunnen meten. Download hiervoor de Body Bike App. Zeer de moeite waard dus om een of meerdere lessen bij te wonen. Schrijf je HIER in.

 

8) ALV

Noteer in je agenda de datum voor de ALV! Vrijdag 24 november om 19:30u in Café de Hete Brij (bovenzaal). Uiteraard kiezen we op deze avond ook weer de GazGasser van het jaar. Na Gerben Bremmer (2014), Vincent Moes (2015) en Tijs Knotnerus (2016) zal er nu iemand met de bokaal GG’er 2017 naar huis gaan. Uiteraard drinken we na afloop nog een paar borrels. In de volgende nieuwsbrief meer informatie over het programma. Inschrijven voor de ALV kan HIER.

 

Programma:

#wvGazGas#wvGazGas