Uitslag ZTC #1 2018

 
Uitslag ZTC #1 2018
 
Dinsdagavond 17 april werd de eerste trainingstijdrit voor en door Wielervereniging GazGas, Hanzerenners Zwolle, TV Triade en Fietsgroep Stappenbelt verreden. Het ging weer snoeihard en werd een strijd die bij de heren zelfs tot op de seconde nog niet was beslecht, zo bleek bij bestudering van de tijden.
 
Bij de dames was het duidelijk en ging Danielle Meijering er met de winst vandoor, voor Liesbeth Kemkers en Arlana van Ommen. Bij de heren is de concurrentie gevaarlijk dicht bij kampioen Heini Koornberg gekomen. Nico Bakker ging met de eerste prijs naar huis, echter bleek het verschil met gemak binnen de foutmarge van een handgeklokte tijd te vallen. Zodoende is voor de puntentelling een gedeelde eerste plaats toegekend. Knap derde werd Martijn Mul, die het moest stellen zonder banaan als prijs. Die had Martijn Knol snel verorberd toen hij voor een moment 3e werd geacht.
 
Allen gefeliciteerd! Evenals alle andere renners en rensters, want iedereen wist de finish te halen in een keurige tijd.
 

#wvGazGas#wvGazGas